Ансамбъл “Зорница” обявява прием на мъже

Студентски Ансамбъл “Зорница” организира НОВА ГРУПА за мъже – НАЧИНАЕЩИ и НАПРЕДНАЛИ. Това е мястото за всички, които обичат нашия фолклор, чувстват емоцията от нашите народни танци и са готови да се забавляват в компанията на близо 80 танцьори, които обличат екипа на ансамбъла на всяка репетиция!

Началото: 6-ти октомври 2015 г., 19:30 часа в залата на Ансамбъл “Зорница” в кв. Дървеница (зад ресторант “789″ срещу блокове 7, 8 и 9 на Студентски град), вижте карта с местоположението тук.

Репетициите се провеждат всеки вторник и четвъртък, начало 19:30 часа. Може да следите актуална информация за събитието във фейсбук. За повече информация: ensemble_zornitsa@abv.bg

Тел.: 0888 728 7760878 267 428

Коментари

 1. Иван Беловеждов казва

  Здравейте,

  Казвам се Иван на 33 години съм и съм от София. Обожавам българският фолклор, както в частта му като музика, така и като танци. В доказателство на това започнах активно да се занимавам с танци 2012 година първо в клуб “Хороводец”, където изкарах до 2013 година с начинаеща, а следа малко повече от 6 месеца минах и в средна група, от 2013 година насам съм част от първият клуб за хора и български танци Боди фолк в Напреднала група.
  Не се считам за много добър, но определено в лицата на ръководителите си в Боди фолк имам много голям напредък, танцуваме разбира се основно хорца, участваме и в много фестивали, вече имаме и първото си участие извън граница, като точно в денят на Ботев беше нашето участие в центъра на Европа, във Виена, съвместен концерт със Славеите на Надка Караджова и местният клуб “Пендари”.
  Моето желание е да се развивам в областта на танците, наясно съм, че има съществена разлика между хорца и танци и, че съм вече на 33, но имам желанието, с ваша помощ вярвам и уменията. :)

  Поздрави!
  Иван Беловеждов
  тел.: 0888 517 345

Leave a reply:

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *